четверг, 23 декабря 2010 г.

                                                  HOROSCOP STUDENŢESC

                                             RAC
Astăzi veţi avea o zi plină cu surprize. Persoana iubită o săţi facă nişte dezvăluiri neaşteptate care te vor pune pe gânduri. La facultate o să ai un incident neplăcut cu un coleg  iar spre seară vei merge la disko unde gaşca ta o săţi ridice buna dispoziţie.


                                                            LEU
S-ar putea să fiţi mult mai sensibil decât vă stă în fire şi să nu vă simţiţi în formă. Spre binele tău ar fi de dorit să stai azi acasă şi să nu mergi la ore căci ai toate şansele să încasezi un 2 care îţi va da bătaie de cap la sesie. Nu strică să vizionezi un film bun.


                                                   FECIOARĂ
Survin numeroase schimbări în program. Vei primi un sunet de la un prieten mai vechi pentru a vă întâlni şi o să absentezi de la perechi. Dar spre (ne)norocul tău vei scăpa de o lucrare extrem de dificilă. Vei primi nişte oferte care lasă de gândit.


                                                  BALANŢĂ
Vă aflaţi într-o stare de nervozitate, colegul de bancă o să vă sustragă atenţia cu nişte bancuri pipărate chiar în timpul lecţiilor. Seara o să cheltuiţi o sumă frumuşică de bani cu prietenii la o bere şi pe fiţele iubitei care îţi va goli buzunarele.


                                                   SCORPION
Dimineaţa sunteţi plin de energie şi idei. Însă peste zi bucuria se va schimba în scârbă căci proful o să vă prindă cum vă inspiraţi copiind la lucrare de pe mâna scrisă până la cot. Zâmbetul o să vă apară la recreaţie când cineva o să vă dea din ochi şi veţi fi interesat cine-i tipa/tipul.


                                                    SĂGETĂTOR
Sunteţi puţin confuz: să vă sculaţi şi să mergeţi la ore sau să dormiţi până târziu în pătuţul vostru cald. Cea de pe urmă rămâne în vigoare însă vă indispune sunetul unui coleg care vă anunţă că astăzi a fost data limită de a susţine examenele repetate la restanţe.


                                                        CAPRICORN
Sunteţi stresat din cauza problemelor de la facultate. Sumedeniile de absenţe nemotivate, restanţele şi nemulţumirea profesorilor faţă de atitudinea care o aveţi asupra lecţiilor vă umbreşte zâmbetul însă... vin sărbătorile de iarnă şi poate « Moş Crăciun » va trece şi pe la uşile voastre. 


                                                           VĂRSĂTOR
Aveţi dorinţa de a pleca la facultate cu speranţa de a primi o notă bună. În drum o să faceţi cunoştinţă cu o persoană interesantă, însă nu uitaţi că inimioara voastră aparţine altcuiva. După masă o să vă contraziceţi cu un membru al familiei.


                                                           PEŞTI
Nu este o zi bună pentru realizarea unor proiecte,lucrări sau teze. În prima parte a zilei veţi fi epuizat şi lipsit de concentrare. Spre seară dispoziţia o să se incingă la cămin unde veţi servi nişte bere fiind în compania unor băieţi cool şi a unor fete frumoase.


                                               BERBEC
Aveţi o zi tensionată din cauza unui profesor care va lăsat cu restanţă. Peste zi în căpşorul vostru apar idei grozave de a limpezi situaţia:un decolteu frumos amenajat, mult aer în piept, buzele senzual conturate şi cu dreptul înainte. Reacţia profului lasă de dorit...


                                                                   TAUR
Sunteţi în culmea fericirii, se apropie vacanţa mult aşteptată însă programul încărcat până la refuz care aveţi să-l realizaţi în vacanţă vă mai taie din bucurie căci aţi avut alte planuri:să mergeţi la odihnă cu persoana dragă, să săpaţi în grădină sau să mai „tăiaţi frunzuliţe la câinişori” .


                                                                    GEMENI
Vă certaţi de draga dimineaţă cu toată lumea, sunteţi supărat pe viaţa crudă şi vă gândiţi cum să ieşiţi din criza de nervi. După masă situaţia se ameliorează, ieşiţi la o plimbare cu nişte amici şi faceţi un plan de împăcare cu colegii care vă aflaţi în „războiul rece”.


                                                                                      Cristina CEREPIDA    

Комментариев нет:

Отправить комментарий